Voor- en tussenschoolse opvang

Voor-, tussen- en naschoolse opvang

Voorschoolse Opvang
Onze school biedt dagelijks voorschoolse opvang vanaf 7.30 uur tot het tijdstip dat de kinderen naar de klas moeten. U hoeft uw kind hiervoor niet aan te melden.

Per maand achteraf zullen wij de kosten in rekening brengen.
Kosten per keer:  3,50 euro
Wanneer u voor het hele jaar vooruit betaalt ontvangt u een korting van 0,50 euro per keer. U kunt het totaalbedrag in twee termijnen betalen (per 1 oktober en per 1 januari)

Tussenschoolse Opvang
Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag bieden wij tussenschoolse opvang aan. Uw kind blijft over en eet in de klas bij de eigen leerkracht. Voor de groepen 1 t/m 3 komt er extra hulp bij. U hoeft uw kind hier niet voor aan te melden. Bij de lagere groepen ligt wel een agenda in de klas waarin aangetekend kan worden of uw kind overblijft, zodat de leerkracht daarvan op de hoogte is.
Na afloop van iedere maand worden de rekeningen meegegeven aan de kinderen.
De kosten bedragen 2,50 euro per kind per keer
Wanneer u voor het hele jaar vooruit wilt betalen ontvangt u een korting van 0,50 euro per keer. U kunt het bedrag zelf berekenen en in drie termijnen betalen (per 1 oktober, 1 januari en 1 maart)

Naschoolse opvang
Vanaf 15.00 uur tot en met 18.30 uur verzorgt Koko Kinderopvang de naschoolse opvang binnen ons gebouw. Onderstaand treft u de contactgegevens van Koko aan:

Koko kinderopvang
Hooiweide 6